pricetag_75pj_150x73pxSCHUIN

Ben jij een Gin liefhebber, word dan lid van THE Belgian Gin Club. Hier ligt het accent op informeren en uiteraard jullie zintuigen te prikkelen.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt elk jaar minimaal 6 kwaliteit Gin samples aan huis van 3cl dit telkens samen met een mooie technische fiche van hoe je deze gin het best kan serveren (welke Tonic, welke garnituur). Als lid kan je intekenen op 1 van onze cursussen aan een voordelige prijs.
Je krijgt een knappe lidkaart en leuke gadgets, bovendien krijg je de kans om in avant-premiere nieuwe ontdekkingen als eerste aan te kopen.

Voor een prijs van 75€ ben je lid voor 1 jaar en dit voor jezelf en je inwonende partner. Indien je extra samples wenst te ontvangen verhoogt de prijs met 50€ per jaar voor een extra sample per zending. Zo kan je extra voordelig samen met je partner of … elke maand genieten van een speciale gin. Woon je niet in België betaal je 125€ per jaar.

Je wenst een lidmaatschap kado te geven?

Indien je voor je partner, vriend, vriendin, … op zoek bent naar een leuk geschenk dan kan je hen lid maken via ons mailadres. Indien je wenst kunnen we dan de eerste sample en de goodies naar jou sturen zodat je ze zelf kan overhandigen.

Kostprijs voor lidmaatschap als kado : 82,50€ De gelukkige krijgt extra goodies en wij zorgen voor een prachtige verpakking!

UITVERKOCHT 1-Year-gin-box

Jaarbox 300*300

Wij hebben een zeer beperkte reeks (100ex.) 1 year-anniversary-boxes laten samenstellen. Deze bestaat uit 7 4cl flesjes van al onze samples van het laatste jaar. Daarbij een boekje/naslagwerk met de 7 ginfofiches in luxe uitvoering met spiraalbinding in knap glossy-paper. Dit alles in een prachtige cadeauverpakking die net als het boekje ook nog eens werd genummerd met de hand.! Dit alles in een prachtige cadeauverpakking!
Maw 2 absolute toppers in 1 verpakking om met 2 van te genieten.
Prijs : UITVERKOCHT

THE Belgian Gin Club in 6 vragen

V : Hoe oud moet ik zijn om lid te worden?
A : Minimaal 18 jaar bij aansluiting.

swirl_small

V : Moet ik lid zijn om 1 van de cursussen of evenementen te volgen?
A : Neen zeker niet maar leden betalen een voordeligere prijs dan niet-leden.

swirl_small

V : Hoe dient de betaling te gebeuren?
A : Je inschrijving is definitief na ontvangst van de gevraagde som op ons rekeningnummer BE(29)330-0000010-64 bij ING. Na ontvangst van je betaling krijg je steeds een mail ter bevestiging.

swirl_small

V : Ik ben onverwachts verlet wat nu?
A : je mag altijd iemand anders laten komen in je plaats, wel graag een seintje vooraf.

swirl_small

V : Mijn partner wil ook lid worden of een cursus volgen, zijn hier voordeligere prijzen?
A : Zeker, zie in onze prijstabel op de volgende pagina voor de mogelijkheden.

swirl_small

V : Euh ik heb nog andere vragen
A : Laat ze horen op info@thebelgianginclub.be wij helpen je binnen de 48 uren verder.

swirl_small