Uw eerste échte initiatie in gin

Gin Ambassador
Dit is een avond van 20u00 tot 23u30 (initiatie tot +/-22u00 daarna napraten en genieten) waar wij een beperkte groep van maximaal 35 mensen ontvangen voor een al zeer behoorlijke kennismaking.

Na ontvangst wordt er een korte presentatie gegeven over de geschiedenis (zeer leuke weetjes om mee te pochen). We gaan al een beetje in op de verschillende smaken van gin zodat je je eigen smaak kan bepalen om toekomstige aankopen te vergemakkelijken. We proeven een 10-tal verschillende kwaliteit gins. Deze avond wordt afgesloten met een échte Gin&Tonic aangeboden door THE Belgian Gin Club en uiteraard klaargemaakt volgens de regels van de kunst. Daarna kan je jezelf nog trakteren op een extra indien je er geen genoeg van zou krijgen.
Op het einde van de avond krijg je een certificaat van Gin Ambassador!

Dergelijke avond kost u 85€, leden betalen slechts 75€.
Bij inschrijving van 2 personen betaalt u slechts 150€ leden betalen slechts 125€ voor 2 personen (opgelet: beide deelnemers dienen lid te zijn)

Wij beschikken over vaste locaties in Leuven, Hasselt, Sint-Truiden, Antwerpen, Knokke en Brugge. Hou deze pagina in de gaten voor onze kalender!

Kalender

(Zodra er vrije data zijn worden deze hieronder gepubliceerd)

in Leuven

in Hasselt

in Sint-Truiden

in Antwerpen

in Knokke

in Brugge